Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Πάρτε μια γεύση σταλινικού υποκόσμου

«Γιατί έχουν λυσσάξει ενάντια στο ΚΚΕ τα ναζιστόσκυλα της εγκληματικής Χρυσής Αυγής;», αναρωτιέται στο ημιεπίσημο σάιτ των σπαγκοραμμένων του Περισσού (revolution now) ο… Στάλιν. Προφανώς όχι ο ίδιος αυτοπροσώπως, αλλά κάποιο ορφανό του που υπογράφει ως «Τζουγκασβίλι» (το οποίο ήταν το πραγματικό επώνυμο του αρχισφαγέα – το Στάλιν ήταν… καλλιτεχνικό ψευδώνυμο…).
Το «άρθρο» είναι ένα συνεχές σταλινικό παραλήρημα ύβρεων (τις οποίες και του επιστρέφουμε…) κι έχει να κάνει με τις αποκαλύψεις που κάνουμε για τις προδοσίες και τα εγκλήματα (τώρα πλέον οικονομικής φύσεως…) που κάνουν οι σπάγκοι.
Πάρτε μια γεύση σταλινικού υποκόσμου: «Παρατηρούμε τελευταία μια αύξηση των χολερικών επιθέσεων της εγκληματικής-ναζιστικής συμμορίας ενάντια στο ΚΚΕ. Όχι πως υπήρξε στιγμή που τα φασιστικά καθίκια, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, δεν είχαν στο στόχαστρο το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα. Αλλά είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη, τα χρυσαυγιτοειδή ασχολούνται μέρα-νύχτα με το ΚΚΕ. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς τα βοθροσάϊτ τους (επίσημα και ανεπίσημα) στα οποία μία στις τέσσερις αναρτήσεις αφορά το ΚΚΕ, στο οποίο (σαν κλασσικοί γκεμπελίσκοι) επιτίθενται με χίλιες δυό χολερικές ηλιθιότητες βγαλμένες από τα έγκατα του ναζιστικού τους βούρκου. Τόσο το επίσημο σάιτ τους, όσο και η ανεπίσημη βοθροιστοσελίδα τους «εθνικισμός.net», ανεβάζουν κάθε λίγο και λιγάκι αναρτήσεις για το ΚΚΕ…».
Στο τέλος, το αφρίζον σταλινικό παραλήρημα του… θησαυροφύλακα του Παλατιού του Περισσού, καταλήγει απευθυνόμενο στα… «φυτά» της ΚΝΕ: «Τα ναζιστόσκυλα της Χρυσής Αυγής ενοχλούνται βαθιά από τις αποκαλύψεις για τις υπόγειες χρηματοδοτήσεις της εγκληματικής τους οργάνωσης με το μεγάλο κεφάλαιο και τον υπόκοσμο. Έτσι, προσπαθούν να στρέψουν την συζήτηση αλλού, ψέγοντας το ΚΚΕ για τα οικονομικά του…».
Μόνο που οι «αποκαλύψεις για τις χρηματοδοτήσεις της εγκληματικής τους οργάνωσης με το μεγάλο κεφάλαιο και τον υπόκοσμο» (τις οποίες έκαναν την πρώτη περίοδο των σαμαρικών διώξεων τα διάφορα φερέφωνα των κόκκινων ολιγαρχών) αποδείχθηκαν… τζούφιες και με τη βούλα του ΣΔΟΕ (το οποίο, παρεμπιπτόντως, είχε ελέγξει και πάλι την Χρυσή Αυγή –με το ίδιο αποτέλεσμα- και μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2012). Και βέβαια, η Χρυσή Αυγή δεν έχει κανένα πρόβλημα να ελέγχεται από το ΣΔΟΕ ακόμα και επί… καθημερινής βάσεως, γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει!
Το… τιμημένου κουκουέ όμως, γιατί παθαίνει… αναφυλαξία, όταν κατά καιρούς ακούγεται (αλλά ποτέ δεν πραγματοποιείται – για τους γνωστούς λόγους…) ότι θα γίνει έλεγχος του ΣΔΟΕ στα κόμματα, άρα και στο… τιμημένο; Μήπως γιατί γνωρίζουν πολύ καλά οι επιδέξιοι μπίζνεσμεν του Περισσού ότι αν ποτέ γίνει έλεγχος του ΣΔΟΕ στα λημέρια τους, την επομένη το… τιμημένο θα γίνει… τελειωμένο;
(ΥΓ) 1: Αν μας δώσει μια επαρκή απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, κερδίζει ένα… «Μετάλλιο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου» (τσίγκινο μετάλλιο που έδινε ο «πατερούλης» στους φονιάδες και βιαστές των συμμοριών που ονομάζονταν «Κόκκινος Στρατός» και που έχουν μονίμως αναρτημένο στο πλάι της σταλινοσελίδας τους τα ορφανά του!
(ΥΓ) 2: Και για να μην παίρνει και πολύ αέρα ο εκ Περισσού… «Τζουγκασβίλι», καλό είναι να μάθει τη γνώμη του ειδώλου του για τους μη σοβιετικούς κομμουνιστές, την οποία αναφέρει στο βιβλίο του «Στάλιν – Μια Πολιτική Βιογραφία» ο κομμουνιστής ιστορικός και συγγραφέας Ισαάκ Ντώϋτσερ: «Ένα σοβιετικό τρακτέρ αξίζει όσο δέκα καλοί ξένοι κομμουνιστές»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου