Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ βγάζει στο σφυρί τις περιουσίες των Ελλήνων: Στην Πάτρα τα κοράκια ξεπουλάνε σπίτι με 250 ευρώ!

Η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ βγάζει στο σφυρί τις περιουσίες των Ελλήνων: Στην Πάτρα τα κοράκια ξεπουλάνε σπίτι με 250 ευρώ!
Τα εγχώρια κοράκια έπιασαν για τα καλά δουλειά και εφαρμόζουν πλήρως τις μνημονιακές πολιτικές ξεπουλώντας αντί πινακίου φακής τις περιουσίες των Ελλήνων.
Συγκεκριμένα, στο χώρο της εκποίησης σπιτιών η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει στην Πάτρα, καθώς όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ του patrastimes.gr, οίκημα φαίνεται να πωλείται για το ευτελές ποσό των 2182 ευρώ.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πριν από λίγο καιρό, εκτιμητής που λειτουργούσε για λογαριασμό τραπέζης, έκανε αυτοψία σε διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των προσφυγικών στην Πάτρα και απεφάνθη πως η αξία του, ως προς την τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού του, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να γίνει τους πρώτους μήνες του 2017, είναι της τάξης των 2.182 ευρώ.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το συγκεκριμένο ακίνητο στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πουληθεί για 250 ευρώ, καθώς η μέθοδος που επί χρόνια ακολουθείται στόχο έχει το κάθε ακίνητο να μην χτυπηθεί επί τρεις φορές στον τελευταίο πλειστηριασμό, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους άρπαγες της περιουσίας των Ελλήνων να τα αποκτούν κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί.
Και το ξεπούλημα δεν σταματά στην Πάτρα, καθώς όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία η περίπτωση του συγκεκριμένου ακινήτου είναι απλά μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις. Τα σπίτια που οι Έλληνες απέκτησαν με κόπο και υπερφορολογήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια εις τριπλούν στην καλύτερη των περιπτώσεων θα αλλάξουν χέρια με ποσά εξευτελιστικά που δεν θα υπερβαίνουν τις 10.000 ευρώ.
Υπεύθυνοι από τα χαμηλότερα κλιμάκια έως τα υψηλότερα δεν είναι άλλοι από τις μνημονιακές δυνάμεις αυτού του τόπου που έχουν βαλθεί να ξεπουλήσουν σε τιμή ευκαιρίας μέχρι και την τελευταία σπιθαμή της Πατρίδας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου