Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Το ίδιο βιολί έπαιξε ο Τσίπρας στην Μπρατισλάβα: Το πρόβλημά μας δεν είναι οι λαθρομετανάστες, είναι ο Εθνικισμός!

Το ίδιο βιολί έπαιξε ο Τσίπρας στην Μπρατισλάβα: Το πρόβλημά μας δεν είναι οι λαθρομετανάστες, είναι ο Εθνικισμός!
Η μαριονέτα των τοκογλύφων, Αλέξης Τσίπρας πέρα από λαοπλάνος και γραφικός, φαίνεται ότι είναι και εμμονικός.
Στην ομιλία του στην χθεσινή σύνοδο των 27 Ευρωπαίων ηγετών  στην Μπρατισλάβα επανέλαβε για ακόμη μια φορά τις ανθελληνικές του θέσεις για το "προσφυγικό", χαρακτηρίζοντας ως τον βασικό κίνδυνο για το μέλλον της Ευρώπης, όχι τις ανεξέλεγκτες ορδές των λαθρομεταναστών, αλλά τον... Εθνικισμό!
Συγκεκριμένα, μίλησε μίλησε για μια ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή πολιτική για τη μετανάστευση και το άσυλο, σημειώνοντας ότι «αυτό που απαιτείται είναι ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, όχι blame game». Και συνέχισε: «Μη νομίζουμε ότι υιοθετώντας την ατζέντα της Ακροδεξιάς αποτρέπουμε την άνοδο της. Η Ακροδεξιά ατζέντα, ενισχύει την ίδια την Ακροδεξιά».
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμη ότι η ΕΕ δίνει την αίσθηση γραφειοκρατικού οργανισμού, χωρίς διαφάνεια και συνέπεια στις αποφάσεις και υπογράμμισε ότι η Ευρώπη απειλείται από την άνοδο της ακροδεξιάς και των αντιευρωπαϊκών λαϊκιστικών δυνάμεων.
Με άλλα λόγια ο εκτός πραγματικότητας πρωθυπουργός θεωρεί υπεύθυνο για το χάος με την λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη και τις πολύνεκρες επιθέσεις των ισλαμιστών τρομοκρατών τον... εθνικισμό!
Προφανώς ο κ. Τσίπρας έχει βάλει στόχο να υλοποίησει άμεσα το σχέδιο του για δημιουργία ενός νέου κράτους και μιας νέας διαπλοκής με την αρωγή των ανθελληνικών "αλληλέγγυων" ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου