Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

b6e0be9bdc5ce5189cc45548ba167ac2_XLΒαγγέλης Μπούτας  Βαγγέλης Μπούτας  ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ . ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΓΥΡΙΑ.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ 2014 ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΓΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ,ΤΗΝ Ν.Δ. ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ .ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕς ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ(ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΤΥΧΑΙΑ) .ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ
και καλα ειναι τα φερεφωνα των συνδικαΛΗΣΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να παρουν ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ  


 

Βαγγέλης Μπούτας: Ο άνθρωπος πίσω από τον συνδικαλιστή

Βαγγέλης Μπούτας: Ο άνθρωπος πίσω από τον συνδικαλιστή

Ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, μέλος της γραμματείας της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Συσπείρωσης και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάθε χρόνο με τα αγροτικά μπλόκα. Είναι, δηλαδή, πιο γνωστός ως μπλοκατζής, παρά ως αγρότης.
Όταν λοιπόν επισκέφθηκα την πόλη της Καρδίτσας για ένα ρεπορτάζ, ξαφνιάστηκα μόλις «έπεσα» τυχαία πάνω στη βιτρίνα ενός καταστήματος με τσίπουρο και κρασί που έγραφε απ’ έξω «Κάβα Μπούτας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου