Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

H “Νέα Ρώμη” και το αδαμάντινο γένος

H “Νέα Ρώμη” και το αδαμάντινο γένος
Όταν η Ρώμη επεκτάθηκε ανατολικά δεν κατέλαβε από την αρχή ολόκληρη την Ελλάδα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι πόλεις είχαν διατηρήσει την ελευθερία τους, έστω και τυπική. Κατά τον Μοντεσκιέ η Ρώμη χρησιμοποιούσε το σταδιακό αυτό τρόπο επιβολής και αφού κατατρόπωνε κάποιο λαό, στην αρχή περιοριζόταν στο να τον αποδυναμώσει και να του επιβάλει συνθήκες που υπέσκαπταν, ανεπαίσθητα, όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει. 
Κατά την περίοδο που η Ελλάδα αποτελούσε επαρχία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, η κατάσταση ήταν απελπιστική. Ως παράδειγμα αναφέρουμε την αδυναμία της Αττικής να θρέψει τους κατοίκους της, η φτώχεια του ταμείου ήταν τέτοια ώστε οι Αθηναίοι αποφάσισαν να πουλήσουν τα νησιά που αποτελούσαν το κράτος τους μετά από παραχώρηση των Ρωμαίων.
Αλλοίωση είχε συμβεί και στους θεσμούς. Αν και υπόδουλοι ή έστω υποτελείς οι Έλληνες γιόρταζαν σα να μην είχαν χάσει τη δόξα και την ισχύ τους παλαιότερα πολεμικά κατορθώματα. Ακόμη διατηρούσαν τη λαμπρότητα των αγώνων κατά τη διάρκεια εορτών.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα, στο Αιγαίο επικράτησε η πειρατεία ενώ στην ηπειρωτική Ελλάδα οι ληστρικές επιδρομές και οι εμφύλιοι πόλεμοι.
Στην περίπτωση της Αθήνας, ο όχλος είχε αποκτήσει συνήθειες πολύ κακές πολύ πριν την έλευση των Ρωμαίων. Η ικανοποίηση των ηδονών αποτελούσε μοναδικό ενδιαφέρον. Η αδιαφορία για τα κοινά ήταν έντονο φαινόμενο. Η εξαθλίωση έφθασε στον ύψιστο βαθμό όταν κατέλαβε την εξουσία ο Αθηνίων. 
Η ολοκλήρωση της πνευματικής παρακμής  πραγματοποιήθηκε με την  εμφάνιση των νεότερων σοφιστών οι οποίοι εκδιώχθηκαν από τη Ρώμη. Επειδή το πλήθος είχε εξαχρειωθεί, κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν το λόγο για να παρουσιάζουν θέσεις ακραίες και παράλογες ως λογικές. Η σοφιστική υποσχόταν ότι με τη δύναμη του λόγου το ψέμα θα γινόταν αλήθεια και ότι θα ανατρέψει κάθε ηθική αρχή, θέτοντας στο κέντρο της κοινωνίας την ιδιοτέλεια και το συμφέρον. Οι πολίτες έφτασαν σε τέτοιο σημείο ξεπεσμού ώστε γράφονταν εγκώμια για κουνούπια και μύγες. Οι Έλληνες πλέον είχαν ξεμάθει την ελευθερία.
Στη σημερινή εποχή η νέα Ρώμη μας έθεσε υπό τον έλεγχό της, αφού μέσω πρακτόρων προπαγάνδισε υπέρ της ελευθερίας και αυτοδιάθεσης των λαών, την οποία εντέχνως καταστρατήγησε αργότερα. Μας κατέστησε τύποις ελεύθερους αλλά μας ελέγχει οικονομικά μέσω του Δ.Ν.Τ και μας οδήγησε στην εξαθλίωση πολιτικά και στρατιωτικά μέσω της Ε.Ε. Ο εκάστοτε πρωθυπουργός πρέπει να είναι αρεστός στη σημερινή «Σύγκλητο».
Οι πολιτικοί κατά τις εθνικές επετείους υπερηφανεύονται σα να μην έχει χαθεί η ανεξαρτησία και η στρατιωτική ισχύς του Έθνους. Υπερηφανεύεται ο όχλος για αθλητικά επιτεύγματα την ίδια στιγμή που αγωνιά για τον άρτο της επόμενης ημέρας.
Η νέα Ρώμη επιδιώκει αποχαυνωμένους πολίτες, χρησιμοποιώντας την τέχνη ως όπλο. Βαπτίζονται ως «κουλτούρα» ταινίες που προβάλουν αισχρά θεάματα και που αποσκοπούν να εθίσουν τον πολίτη σε μια κατάσταση κατά την οποία θα ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση των αρχέγονων ενστίκτων του.
 Χρησιμοποιούνται άριστα οι τεχνικές της σοφιστικής  ώστε να παρουσιάζεται το ανήθικο και το σάπιο ως φυσιολογικό και υγειές, προκειμένου να χειραγωγηθεί και να υποδουλωθεί ο όχλος των χωρών.
Παρ’ όλα αυτά η ιστορία έχει αποδείξει ότι όσες φορές και αν επιχειρήθηκε η διάλυση της φυλής μας, πάντοτε μετά από κάποιο διάστημα ανακάμπταμε.
Ακόμη η ιστορία αναφέρει ότι μετά από αυτήν την παρακμή και τον ξεπεσμό, δημιουργήθηκε ένας νέος λαμπρότερος πολιτισμός. Μια νέα αυτοκρατορία όπου οι Έλληνες ήταν το κυρίαρχο στοιχείο και αυτή ήταν η Βυζαντινή αυτοκρατορία.
Έτσι και σήμερα, αν και κυριαρχεί η σαπίλα, η διαφθορά, αν και οι έμμισθοι πράκτορες (τηλεοπτικοί, κουκουλοφόροι, αριστεριστές, Μ.Κ.Ο. κ.α) προπαγανδίζουν υπέρ της αναρχίας, της ασυδοσίας και της ανοχής, αν και προπαγανδίζουν υπέρ μιας πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας στην οποία ο άνθρωπος θα είναι μια παραγωγική μονάδα ενώ η κριτική σκέψη και η αμφισβήτηση θα απαγορεύονται, αν και οι σύγχρονοι σοφιστές με προπαγάνδα προσπαθούν να παρασύρουν τον όχλο προς την ανηθικότητα, αν και αρκετοί έχουν υιοθετήσει την αδιαφορία για τα κοινά ως μόδα και άποψη, αν και οι νέοι αυτοί καίσαρες «χαϊδεύουν» το θρόνο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αυτοκρατορία τους είναι ένας γίγαντας με γυάλινα πόδια. Οι ζυμώσεις για την ανάκαμψη του Ελληνισμού ήδη έχουν αρχίσει. Οι Έλληνες Εθνικιστές θέτουμε τις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθεί, θα αναπτυχθεί και θα μεγαλουργήσει ο τρίτος Ελληνικός ΠολιτισμόςΚαι αυτή τη φορά θα γίνεται λόγος για το αδαμάντινο γένος. Αυτό είναι που γνωρίζουν και φοβούνται όλοι οι σημερινοί δυνάστες του κόσμου. Και για αυτή τη δημιουργία εμείς οι Έλληνες εθνικιστές συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Γιατί το συμφέρον μας ταυτίζεται με το συμφέρον της πατρίδας και του Έθνους και αυτός ο στόχος δεν περιορίζεται σε βραχυπρόθεσμα και μικροπολιτικά συμφέροντα μα διαιωνίζεται στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου