Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Γιατί Τιμούμε τους Νεκρούς των Ιμίων

Γιατί Τιμούμε τους Νεκρούς των Ιμίων
Μια Μυσταγωγία Εθνική και όχι μια κοινή πολιτική σύναξη είναι για κάθε Έλληνα Εθνικιστή η Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού που έπεσαν στο Καθήκον της προάσπισης του Αιγαίου μας από τις ορδές της Ασίας. Έτσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θα παραμείνει.
Η Χρυσή Αυγή είναι ο πολιτικός εκείνος οργανισμός που οργάνωσε και καθιέρωσε την συγκεκριμένη εκδήλωση. Ξεκίνησε την επομένη της Εθνικής Προδοσίας, όταν λίγες εκατοντάδες Χρυσαυγιτών βρίσκονταν έξω από τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για τους υπαιτίους της εθνικής ταπείνωσης και της δολοφονίας των τριών Ελλήνων Αξιωματικών και έλαβε έκτοτε χαρακτήρα ξεκάθαρα εθνικιστικό, διότι μονάχα οι Έλληνες Εθνικιστές ήσαν εκείνοι που αρνήθηκαν να λησμονήσουν την Προδοσία και να συγχωρήσουν τους προδότες.
Πληρωμένοι από τα υπόγεια της ΝΔ δημοσιογραφίσκοι, είχαν μάλιστα τα τελευταία έτη το θράσος να κάνουν λόγο για απόπειρα καπήλευσης από τη Χρυσή Αυγή, των Νεκρών των Ιμίων. Πατριδοκαπηλία είναι να τιμάς συγγενείς των Νεκρών προ των εκλογών, σχεδόν 20 χρόνια μετά το γεγονός και αυτό το έκανε η Νέα Δημοκρατία και όχι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Αδύνατο όμως για τους νοσηρούς, αντεθνικούς εγκεφάλους που ηγούνται της ψευτοδεξιάς να συλλάβουν το νόημα αυτής της Μυσταγωγίας. Είναι βλέπετε εξόχως ξένο για την δική τους υλιστική κοσμοθεώρηση και ανεπίτρεπτα βαρύ για τα λεπτεπίλεπτα «δημοκρατικά» τους στομάχια. Είναι εκδήλωση πολύ εθνικιστική για τους νεόκοπους δεξιούς θιασώτες της «ελληνοτουρκικής φιλίας», του επιβαλλόμενου κρατικού «αντιρατσισμού» και του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων. Δεν έχει την παραμικρή σχέση η δική μας Ελλάδα, των Ηρώων και Μαρτύρων με το δικό τους ψευτορωμαίικο της υποταγής και του ραγιαδισμού.
Εάν ο Γιαλοψός, ο Καραθανάσης και ο Βλαχάκος υπήρξαν ήρωες του ψευτορωμαίικου που έχτισε το αντισυνταγματικό τόξο, δεν θα είχαν ποτέ θυσιαστεί για την Πατρίδα αλλά θα ήσαν καλοπληρωμένα στελέχη δημοσίων οργανισμών, όπως τόσα και τόσα ψοφίμια του αισχρού κομματικού Κράτους. Δεν έπεσαν όμως για το Κράτος, αντιθέτως έπεσαν για μια Ιδέα που πολεμάται με λύσσα από τούτο το αντεθνικό Κράτος και τους παρακρατικούς μηχανισμούς του!
Για την Εθνική Ιδέα, για την Πατρίδα και το Λαό Έπεσαν οι τρεις Αξιωματικοί του ενδόξου Πολεμικού μας Ναυτικού!
Για να παραμείνει το Αιγαίο λίμνη ελληνική, όπως την παραλάβαμε από τους Προγόνους.
Για να αποτελέσει ξανά, σαν σημάνει η Θεία εκείνη Ώρα, το εφαλτήριο της εξορμήσεως του Λαού μας προς Ανατολάς, εκεί όπου η μισητή ερυθρά ημισέληνος μολύνει τα ιερά χώματα της ελληνική ιωνικής Πατρίδος!
Γι' αυτό η Χρυσή Αυγή τιμά τους Πεσόντες στο Εθνικό Καθήκον, Καραθανάση, Γιαλοψό και Βλαχάκο. Διότι, είτε το θέλουν είτε όχι οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές διεθνιστές, τα τρία αυτά παλικάρια είναι Αίμα από το Αίμα μας και Σάρκα από τη δική μας Σάρκα, όχι τη δική τους.
Και θα ρωτήσει κάποιος: «τιμώ τους Ήρωες συμμετέχοντας στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης»;
Τους Τιμάς, αγαπημένε συμπατριώτη, διότι η φωνή που θα βγει απ' το δικό σου λαρύγγι και θα σείσει το κέντρο των Αθηνών, δεν είναι η δική σου φωνή, είναι η Φωνή των Νεκρών που απαιτούν δικαίωση!
Τους Τιμάς, φίλε πατριώτη, διότι σπας τη λήθη που επιχειρούν απεγνωσμένα να επιβάλλουν οι «δημοκράτες» εξουσιαστές, οι υπαίτιοι της Εθνικής Προδοσίας των Ιμίων, βροντοφωνάζοντας πως δεν έχουμε ξεχάσει ούτε τους Ήρωες αλλά ούτε και τους Προδότες!
Τους Τιμάς, Συναγωνιστή, διότι μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο ενός αντεθνικού Καθεστώτος που μισεί τον Ελληνισμό, ξεδιπλώνεις τις φοβερές μας Σημαίες διαλαλώντας προς κάθε γωνιά της αγαπημένης Πατρίδος πως δεν ήταν ούτε εκείνοι οι Τρεις αλλά ούτε εσύ οι τελευταίοι μιας Ιδέας που φεύγουν, αλλά οι Πρώτοι μιας Ελεύθερης Πατρίδος που έρχεται!
Το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, χιλιάδες Βλαχάκοι, χιλιάδες Καραθανάσηδες και χιλιάδες Γιαλοψοί θα μετατρέψουν το κέντρο των Αθηνών από ψευτορωμαίικο σε Ελλάδα.
Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές, Ερχόμαστε και Είμαστε Χιλιάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου